NAŠA MISIJA

SURFSET

INSPIRISAN JEDNIM OD NAJVEĆIH SVETSKIH SPORTOVA

Krećući od stvarnih kretnji u surfingu, stvorili smo vežbe koje grade ravnotežu, snagu, stabilnost, okretnost, aerobni rad, snagu mišića i koordinaciju. SURFSET ® trening je idealan za optimalnu potrošnju masti, snagu mišića i poboljšanje ravnoteže.

surfsetfitnesshouse

SURFSET časovi su struktuirani za optimalno sagorevanje masti, izgradnju mišića i poboljšanu ravnotežu. Zamislite kombinovanje kardio koristi od brzog okretanja sa mišićnim koristima TRX treninga & core koristi od vežbanja na Bosu lopti (loptin isečak). Sada ubacimo nekoliko talasa i napravimo zabavu.

• ravnoteža – jačina i stabilnost trupnih (core) mišića pomoću stalno naginjuće platforme
• kardio – aerobno uvežbavanje pomoću intervala visokog intenziteta i našeg principa “nema odmora”
• izdržljivost: izgranja pouzdanih mišića putem treninga sa telesnom masom i složenog otpora

Telesna građa vitkog surfera i opšte uravnotežena atletska građa su naši krajnji ciljevi. SURFSET će Vas utrenirati da pokrećete Vaše telo na načine koji aktiviraju glavne mišićne grupe i pokreću male stabilizatore koji obezbeđuju oblik i definiciju, sve odjednom. Sve polazi od trupa (core mišića), i naša fitnes misija je da izgradimo Vaš torzo u moćni six-pack.

SURFSET-vežbači će biti brži, snažniji, vitkiji, i stabilniji nakon samo nekoliko vežbanja na RSX-u. A progresija je poenta. Naša vežbanja su osmišljena sa ugrađenim mogućnostima da kontinualno izazivaju & povišavaju dostignute platoe uvežbanosti. Kao što volimo da kažemo:

Prihvatite nestabilnost i povećajte fitnes Vašeg tela uz korišćenje SURFSET-a i RipSurfer X.

 

© 2014 Fitness house