SURFSET FITNESS

OTVORILI SMO PRVI SURFSET STUDIO!

Da li ste spremni da isprobate nanoviji fitness program u gradu?

SURFSET ® Metod је inspirisan dinamičnim pokretima surfovanja i dizajniran da izvaja vitki surferski stas. Naš program obuhvata fizičke pokrete sporta, kao i avanturistički duh surfovanja u sveobuhvatnim vežbama koje kombinuju topljenje masnih naslaga, izgradnju mišićne mase i razvijanje ravnoteže istovremeno. Razvili smo specijalne programe za decu, obuku za ozbiljne surfere i balans za ljubitelje joge – inspirisani potrebama tela i duha.

surfset fitness house

Vežbe u treningu sa složenim otporom i treningu sa telesnom težinom su najbolji način da izgradite suve mišiće (tj. bez masti) i snažan trup. Neka data sprava u teretani može da ojača neke mišiće, ali to radi u potpunoj izolaciji ostalih mišića. Preostali mišići ostaju slabi kao i pre vežbi. SURFSET, sa druge strane, inkorporira tradicionalne vežbe sa telesnom težinom poput dips-a (sklek na razboju), pushup-ova (sklekova), situp-ova (trbušnjaka), squat-ova (čučanja) i lunge vežbi (iskorak vežbi), a sve radi podspešivanja totalnog telesnog fitnesa i izgradnje ‘suvih’ mišića (bez masti).

Kratkoročne i dugoročne koristi od treninga sa otporom:

• pojačan metabolizam, koji je važan faktor u sagorevanju masti i opštem telesnom sastavu
• smanjen rizik od dijabetesa, kardiovaskularnih bolesti, visokog krvog pritiska, visokog holesterola i osteoporoze
• ojačani trup (core mišići) radi povišene stabilnosti i fleksibilnosti
• smanjen rizik od povrede. Povećana gustina kostiju i veća snaga smanjuje bole u leđima i kolenima pomoću izgradnje mišića oko tih područja.
• dobro definisani mišići za opštu atletsku građu i izgled

 

© 2014 Fitness house