ZA SAMO 20 DANA

SAZNAJTE ŠTA MOŽETE ZA 20 DANA!

vezbanje fit stepUkoliko ste ozbiljno odlučili da učinite nešto po pitanju viška kilograma, navika je najbitnija stvar.
Prvi korak je čvrsta odluka, a mesec dana vam je sasvim dovoljno da promenite životne navike. Tada ćete videti pravi rezultat. To će biti vaša najveća nagrada.

Zbog čega ste odlučili da vežbate i da se zdravije hranite?
Da biste se osećali bolje i samouverenije?
Da biste mogli da obučete sjajan kupaći kostim?
Da biste poboljšali svoje zdravlje?

Razmišljajte o ovome i tražite motivaciju. Šta god da je vaš razlog, znajte da ste jedini koji to možete i ostvariti. Najveći strah je odustajanje. Vi možete postići rezultate za 20 dana uz našu pomoć, a nama će biti zadovoljstvo da vam pomognemo u tome!

Potvrđeno je da ukoliko nešto ponavljate 20 dana, to prelazi u naviku. Zato napravite plan za 20 dana – vodite podsetnik. Uvrstite u raspored vežbanje, novi sistem ishrane i FIT STEP, koja će vas nasmejati i razveseliti. Lagano će to postajati deo vaše svakodnevice i životnog stila. Nekada je dovoljno i pola sata vežbi, ali ne smete ni jedan dan preskočiti svoj plan. Zato ga osmislite u skladu sa obavezama. Ne forsirajte se do iznemoglosti. Počnite polako i postepeno pomerajte granicu. Isto važi i za dijetu. Nema drastičnog smanjenja broja unesenih dnevnih kalorija. Zdrave promene idu postepeno i nove prehrambene navike, samo na taj način, mogu postati sastavni deo vašeg života.

vezbanje fit step 2Uz FIT STEP i savete o ishrani možete promeniti svoje navike, zdravlje i telo, osećati se lepše, zdravije, zadovoljniije i samim tim dati novu, lepšu dimenziju svom životu.

Mi smo tu da vas informišemo, pomognemo i podstaknemo u ostvarenju cilja.

Za početak verujte da je moguće!
Mi verujemo i zato smo tu!!

 

 

 

© 2014 Fitness house