SURFSET TELO

SURFSET ®SurfSET fitness house trening

je sve osim tradicionalnog statičkog treninga i izaziva telo da se kreće na nove načine. Svaka vežba na dasci je osmišljena kako bi angažovala osnovne mišiće i stabilizatore i šokirala telo za stvaranje stvarne promene spolja i iznutra. Mišići su savršeno simetrične, i celokupna ravnoteža tela stvara tu zavidnu sportsku figuru. Veslanje gradi definiciju ramena, jača mišiće donjeg dela leđa, a povećava kardiovaskularni sistem. Poboljšava snagu ruku, tricep posebno, angažuje grudne mišiće, i pomaže u izgradnji eksplozivne snage. Sam proces stajanja povećava snagu nogu, fleksibilnost, i angažuje sve posturalne mišiće.

SURFSETSNAGA SREDIŠTA TELA

Sve potiče iz središta tela.SURFSET ® će se pretvoriti Vaše trbušne mišiće u pravu mašinu kroz nestabilnost u treningu koji zahteva kontrolu. A napredak je najbitniji. Naši treninzi su dizajnirani s novim izazovima i postavljanjem novih platoa za napredak.

TOPLJENJE MASTI

Treninzi visokog intenziteta aerobnog treninga na dasci će sagorevati telesne masti. Verujemo da je izdržavanjem položaja na dasci najbolji način da se promeni oblik vašeg tela i pospeši potrošnja kalorija, tj. masti.

IZDUŽIVANJE MIŠIĆA

Kao što surferi imaju dugo i izduženo telo, tako i vi možete imitirajući pokrete koje oni rade za kratko vreme izdefinisati i izdužiti mišiće.

© 2014 Fitness house