KORPORATIVNI FITNES

KORPORATIVNI FITNES

Većina firmi koje ozbiljno shvataju uspeh razumeju kako je njihova najveća vrednost ljudski um, a što je zdravije telo, um je produktivniji. U današnjem sve ubrzanijem i užurbanijem svetu, korporativno zdravlje i fitness politika postali su neizbežni elementi u onim kompanijama koje teže stvaranju i poboljšanju efikasnih i povoljnih uslova rada koji pozitivno deluju na njihove zaposlene.

Zaposleni koji vežbaju redovno zdraviji su, srećniji i otporniji na bolesti i negativne efekte stresa. Takođe, oni pokazuju viši nivo energije i više su fokusirani tokom radnog dana. Često su ove osobine one koje čine razliku između osrednjosti i izvrsnosti.

Korporativni fitness podrazumeva pružanje zaposlenima mogućnost da preuzmu odgovornost za svoje zdravlje i telo. Dodatnim obrazovanjem, podsticajnim okruženjem te podrškom, firme mogu ojačati volju svojih zaposlenih da iskoriste prednosti koje im vežbanje i pravilna ishrana pružaju. Uostalom, vaši zaposleni su vaša najveća investicija pa ima smisla kontinuirano ulagati u njihov napredak.

Ukratko, korporativni fitness program pruža sledeće pogodnosti:

manja odsutnost s posla, nepotrebnih troškova i dugotrajnih bolest
manje problema sa bolnim leđima/vratom/ramenima
smanjen nivo stresa, umora, premorenosti
veći moral, energija i produktivnost
podsticaj novih zapošljavanja
korporativni wellness program šalje vrlo važnu poruku „stalo nam je“.

Dođite u FITNESS HOUSE i vežbajte u društvu svojih saradnika i upoznajte nove ljude.

Za sve informacije nazovite ili dođite do nas!

korporativni fitness

 

© 2014 Fitness house