Druga “ja”- postignite sve što želite!

Udruženje Fitness house u saradnji sa hipnoterapeutom Tatjanom Beočanin, započinje serijal druženja na Fruškoj Gori, svakog  vikenda u mesecu, pod nazivom : DRUGA   ‘’JA’’ –  POSTIGNITE SVE ŠTO ŽELITE!

Da li ste nekada probali da se rešite neke svoje loše navike, npr. da prestanete da pušite, da jedete slatkiše ili ste možda pokušali da slušate sebe i radite ono što volite, a nekim ljudima kažete NE i započnete novo podglavlje u svom poslovnom i privatnom životu, ali vam to nije pošlo za rukom? Možda ste  mislili ste da ćete ovog puta zaista uspeti i istrajati do kraja, međutim to se nije desilo, imali ste neka hitna posla , zbog okolnosti, šefa, partnera, dece, prijatelja … a možda vam se desilo da ste uspeli da ostavite npr. cigarete, a nesvesno ste ih uspešno zamenili sa grickalicama i sada imate par kilograma više?

Kakve god promene da su u pitanju: loših navika, posla, stila života, partnera, mesta boravka, profesije… one zahtevaju dobro planiranje, razumevanje procesa promene, donošenje odluke kada i kako započeti, šta raditi kada vam opadne motivacija i postane teško, kako izaći na kraj sa iskušenjima i kako uspešano praviti pomak, da promena postane progres i da postignete ono što ste želeli?

Treba li vam rešenje za vaše probleme? 

Svi mi u sebi imamo podsvesne programe koji nam, u određenim životnim situacijama, prave blokade. To su programi koji se nalaze duboko u nama, u podsvesnom delu uma. Spakovali smo ih tu još kao mnogo mali, sa tadašnjim načinom doživljavanja sveta oko nas. Hranili dalje sa novim iskustvima, dok nismo stvorili određena mišljenja, navike, ponašanja, karakter, životne izbore.

Osnova većine problema sa SAMOPOUZDANJEM, motivacijom, nedostatkom cilja, učenjem, sa reakcijama na stres, sa unošenjem velike količine hrane, alkohola, cigareta, sa igrama na sreću, sa neracionalnim strahovima od ljudi, životinja, visine, od javnog nastupa, zatvorenog prostora, leži u korenu, u našoj podsvesti… Ono što, možda baš nikada, ne bismo ni pomislili, baš to nam može biti okidač za neki strah, za depresiju, anksioznost, kočnica za napredovanje u poslu, finansijama, za ulazak u dublji partnerski odnos, za ZDRAV MENTALNI I FIZIČKI ŽIVOT. To naš svesni deo ne zna, ali naša je podsvest nepogrešiva. Ova radionica može da predstavlja prvi korak u vašu novu profesiju, voljenu i željenu, a uz to i plemenitu, isplativu i veoma važnu. Radionica vam pruža izuzetan alat koji ćete moći da primenite na razne teme u svom životu, npr. da unapredite svoj postojeći biznis, karijeru, izgradite čvrste i odnose bazirane na uvažavanju i poverenju, lakše i brže ostvarite željene promene i napravite značajan korak ka ostvarenju svojih ciljeva …

Možda vam se dopadne?!

UM, DUH I  TELO –  ŽIVI, DIŠI, VERUJ!

Vaša velika moć je pravilno korišćenje vašeg uma, ispravan način razmišljanja koji stvara vaša pozitivna osećanja, emocije, vašu unutrašnju istinu koja nepogrešivo upotpunjuje vaš kvalitet života.
Um, telo ,duša, direktan rad sa podsvesnim umom koji treba reprogramirati, čiscenjem mentalne juce uma, a odmah zatim usvojiti na pravom mestu nova uverenja.
Ako  sve ide iz glave i ako živimo svoju istinu iznutra, onda imamo svest o tome ko je najvažnija osoba u našem vremenu,  postojanju, našem životu.
Imajte svest o tome da nam je dato vreme,  to je život. Rad u podsvesnom je brza, trajna promena kao i holistički način pravog puta spajanja uma, tela i duše.

Glavna osoba ste Vi, a vaša druga “Ja” voleće sebe u celini! Kao druga “Ja” bićete voljene, poštovane i svesne da ste kreator svog života. I koliko god da Vam sve zvuči poznato i jednostavno, a možda i bajkovito, hipnoterapeut Tatjana Beočanin će Vam kroz proverene tehnike i dugogodišnje pozitivno iskustvo sa velikim zadovljstvom sve ovo i dokazati.

Trener: Tatjana Beočanin

Vreme i mesto: subota 08 i nedelja 09. jul
Fruška Gora, Noćenje u hotelu NORCEV. Ponuda uključuje 1 noćenje sa ručkom, večerom i doručkom
Prevoz na relaciji  Novi Beograd – Fruška Gora

Rezervacija mesta:

S obzirom da je broj mesta ograničen, važno je da na vreme rezervišete svoje mesto.
Cena :  5.500,oo  dinara (prevoz, spavanje , doručak, ručak, večera, radionice)

Molimo Vas da, vaše prijave  pošaljete na mail fitneshouse@gmail.com  kako bi se sve organizacione aktivnosti sprovele blagovremeno.

Požurite! Prijave važe do popune kapaciteta!

Radujemo vam se od srca!

© 2014 Fitness house